Monday, November 1, 2010

Yay! Header baru



Setelah dua hari aku berhempas pulas memerah otak dan try and error, akhirnya terhasil jugak banner yang tak seberapa ni. Lama sangat tak update blog, apa salahnya di update dengan entry ni kan hehehe. Banner ni dibuat menggunakan adobe illustrator dan sangat simple designnya. Nak buat yang rumit-rumit lagi nampak canggih gitu tak pandai pulak ye tak, jadi buat setakat yang mampu je la. Jadi jangan malu-malu, sila komen pendapat saudara/saudari pasal header ni, apa yang kurang, apa yang tak sesuai dan sebagainya. Saya insan sentiasa belajar.